Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matchstraff och mängder av utvisningsminuter – när Kovland krossades

Två matchstraff, 74 utvisningsminuter och 0–11 i baken. Det blev ingen rolig onsdagskväll för Kovland i matchen borta mot Örnsköldsvik.

Annons

Redan under första perioden gick Örnsköldsvik ifrån till en 4–0 ledning och efter mål nummer fyra bytte gästerna målvakt. Ut med Olle Alvebjörk och in med Hugo Edlund som spelade med Ö-vik Hockey förra säsongen.

Perioden avslutades i också med ett bittert slagsmål. Tobias Löfblad och Olov Håkansson stod för vevandet och fick således lämna isen.

Andra perioden målskörd blev den första lik med fyra mål från hemmalagets sida. Kovland drog under denna period också på sig sitt andra och sista matchstraff för kvällen, denna gång var det Niclas Wedin som skickades av isen.

Örnsköldsvik avslutade sista perioden med att sätta tre puckar till och fastställde slutresultatet till förkrossande 11–0.

– Härlig islossning och vi hade bestämt oss efter helgens förlust mot Östersund, säger hemmalagets Mikael Sundell efter storsegern i Skyttishallen.

Kovland får ta nya tag, förhoppningsvis utan slagsmål, på lördag då Kiruna står för motståndet.