Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matfors Lyriksällskap

höll årsmöte 16 februari i Matfors Bibliotek. Till ordförande och sekreterare för årsmötet valdes Birgitta Johansson och Rune Ljunggren. Verksamhetsberättelsen visade på en varierad verksamhet och godkändes liksom den ekonomiska rapporten, varefter styrelsen på revisorernas förslag fick ansvarsfrihet för 2012.

Till ordförande för 2013 valdes Görel B Olsson och till kassör Rune Ljunggren. Övriga styrelseledamöter blev Elvi Ullmark, Eva Olsson och Inger Lundberg med Birgitta Johansson som ersättare. Till revisorer valdes Kerstin och Sten Wiklund och till ersättare för dem Ulf Bylund och Kajsa Eriksson-Bylund.

När det gäller verksamheten kommer man att delta under Kulturveckan, att tillsammans med Tuna Hembygdsförening arrangera en berättarträff 19 mars med temat "skogen" och att i övrigt anordna lyrik- och berättarträffar vid olika tillfällen under året. Sten Wiklund underhöll med sång till gitarr och flera andra av deltagarna berättade historier, läste dikter m m.