Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mattias från Sundsvall vann storkovan i tv: "Bjöd med kompisen till Liverpool"

Under fredagen satt gymnasieläraren Mattias Denkert från Sundsvall i heta stolen i "Postkodsmiljonären" på TV4. Något som slutade med 225 000 kronor mer i plånboken.
– Det roligaste var att få vara med i programmet. Men det kändes bra att få pengarna också, säger han.

Det var ett minst sagt spännande avsnitt av Postkodsmiljonären som tittarna fick skåda under fredagskvällen. Med endast tre frågor kvar till miljonen, och med en fråga som han inte hade svaret på – valde Mattias att stanna på 225 000 kronor. Men gymnasieläraren från Sundsvall har fått mer än nytta för pengarna.

– Jag har använt pengarna till handpenning till en lägenhet. Och jag har även bjudit med livlinan Johan på fotboll i Liverpool. Jag tycker han var värd det, säger Mattias Denkert.

Förutom att se Mattias vinna storkovan på tv, kan man ibland se honom på puben The Bishops Arms i Sundsvall där det inte är ovanligt att han vinner söndagsquizen.

Vad har du för tips till andra som också vill vinna pengar på tv? Eller kanske bara vinna söndagsquizen på Bishop arms?

– Man ska tycka att det mesta är intressant, och vilja lära sig nya saker. Jag läser mycket och lyssnar på poddar som bland annat tar upp ämnen så som politik, samhälle och kultur. Det är en modern källa till kunskap, säger Mattias Denkert.