Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mauricio Albornoz klar för GIF Sundsvall: "En härlig karaktär"

GIF Sundsvall har letat en ersättare till Rúnar Sigurjónsson. Och nu har de hittat honom. "Det känns jättebra att komma till GIF Sundsvall och det ska bli spännande och kul att få vara med under sista delen av säsongen" säger Albornoz i ett pressmeddelande.

Först lämnade som bekant den isländske landslagsspelaren Rúnar Sigurjónsson GIF Sundsvall, och i lagets senaste match gick Robin Tranberg sönder.

Samtidigt har sportchefen Urban Hagblom varit tydlig med att klubben jagar nya spelare inför hösten. Och under tisdagseftermiddagen presenterades Mauricio Albornoz som ny GIF-spelare.

GIF lånar in Albornoz från Åtvidaberg under resterande del av säsongen.

TV: GIF Sundsvalls sportchef om förhandlingarna med nya spelare: "Kan vara på plats redan mot Djurgården"

– Det harvarit viktigt för oss att komplettera truppen med rätt kvalitéer. Vi har rekryterat en spelare som kan agera i en mängd positioner med bra allsvensk kvalité. Det är en etablerad allsvensk spelare som har spelat som mittback, defensiv central mittfältare och som offensiv central mittfältare. Med Mauricio får vi in en spelare med en härlig karaktär som blir bra för hela spelartruppen, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

– Det känns jättebra att komma till GIF Sundsvall och det ska bli spännande och kul att få vara med under sista delen av säsongen. Jag känner Stefan sedan tidigare och har väl pratat lite med honom och GIF Sundsvall har gjort en bra vår och jag hoppas att vi kan försätta så, säger Mauricio Albornoz.

LÄS MER: Förre GIF-stjärnan Ari Skúlason klar för ny klubb – ännu ett ekonomiskt tillskott för GIF