Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Anna Kinberg Batra knappar in på Stefan Löfven

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Kostnaderna för stafettläkare har stigit kraftigt i landstinget. Sundsvall ligger kvar på samma nivå – men i Ångermanland har en lavinartad ökning skett.

Polisen rapporterar om en lugn natt i Medelpad.

Väder:

Kusten: Mest uppehåll. I Molnen fortsätter att. 9-13 grader. Västlig eller sydvästlig vind, vid kusten tidvis frisk.

Inlandet: Molnen fortsätter att dominera i norr, medan det under eftermiddagen blir ganska soligt i söder. 9-12 grader. Mest västlig vind, i morgon eftermiddag friska eller hårda vindbyar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kraftig explosion skakade Trelleborg sent i går kväll. Polisen genomförde en teknisk undersökning på detonationsplatsen under natten.

Anna Kinberg Batra knappar in på Stefan Löfven i en undersökning där deltagarna har fått svara på vem av de två som är bäst lämpad för statsministerrollen.

Internationellt:

al-Qaidas ledare har uppmanat alla islamistiska extremistgrupper att "enas mot den militära aggressionen" från Amerika, Europa och Ryssland.

Året efter att Australiens förre premiärminister Tony Abbott återinförde titlarna riddare och dam har hans efterträdare Malcolm Turnbull nu skrotat desamma.

Sport:

Stjärnorna Gerard Pique, Neymar och Luis Suarez, stormade in utklädda till monster mitt under Getafes presskonferens efter matchen. Skämtet föll dock inte särskilt väl ut, och nu ber Barcelona om ursäkt.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Jan-Arne Bäckström

Jula Andersson