Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Brynäs utnyttjade Wildcats misstag: "Har varit en jävla motlutssäsong"

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

På torsdagskvällen intog Johan Johansson och Gibrish scenen på E-Street. Och det var hög fart med gangstertango och protestsång. Se vårt bildspel här.

Här byggs Sundsvalls nya parkeringshus.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Heroin, kokain och andra illegala droger säljs helt öppet på Sveriges största narkotikasajt. 2014 stängdes den ner av polisen, men nu blomstrar försäljningen igen.

Introduktionskurs om värdegrunder, ökat antal kvotflyktingar och att kvinnor och flickor på flykt prioriteras. Det är några saker som fyra liberaler vill se förändras inom svensk migrationspolitik.

Internationellt:

32 bridge-spelare, de flesta pensionärer, greps i onsdags kväll i den populära turistorten Pattaya i Thailand, för att de hade för många spelkort. Bland de gripna fanns tre svenskar.

Ecuadors president antyder att landet borde kompenseras för att ha huserat Julian Assange på ambassaden i London i över tre år.

Sport:

Andra rundan i LPGA-touren i Ocala i Florida fick avbrytas på grund av vädret.

Sundsvall Wildcats stod emot länge när de mötte Brynäs i går. Men Brynäs slog till och gjorde mål på två av Sundsvalls misstag – och matchen slutade i förlust. "Det har varit en jävla motlutssäsong", säger tränaren efter matchen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström