Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Ett tiotal surfplattor blev bytet vid inbrott på vuxenutbildning

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

21-årige Henric Björck från Sundsvall var döende i hjärntumör – då inträffade ett underverk.

Vuxenutbildningen i Timrå drabbades av inbrott under natten och ett tiotal surfplattor blev bytet.

Åtta fyllerister omhändertogs och fick sova ruset av sig hos Sundsvallspolisen.

Medlemmarna flyr Kommunal efter de senaste dagarnas skandalavslöjanden. Turerna "skadar alla" fackföreningar, hävdar Maritha Mähler, avdelningsordförande i Mellersta Norrland. "Det blir en hårdare granskning på alla fack", säger hon.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Historikern Gunnar Wetterberg förespråkar att de nordiska länderna ska bilda en förbundsstat.

Två svenska medborgare har dömts till elva års fängelse i USA. De två männen döms för att ha stridit för den islamistiska terrororganisationen al-Shabaab i Somalia.

Internationellt:

Minst 20 människor har dödats och 15 skadats i angreppet mot ett fyrstjärnigt hotell i Burkina Fasos huvudstad där flera personer hålls som gisslan.

Venezuelas president har utfärdat ett ekonomiskt undantagstillstånd i 60 dagar. Det ger staten ett tillfälligt mandat att bland annat ta kontroll över företags tillgångar.

Sport:

Sarah Sjöström rivstartade OS-året och vann såväl 100 meter fritt som 100 meter fjäril vid de stjärnfyllda amerikanska GP-tävlingarna i Austin, Texas.

Sveriges juniorlandslag i ishockey tog brons i en riktig rysarmatch mot Ryssland i U18-VM i går kväll. Efter matchen hyllades laget av förbundskapten Ylva Lindberg: "Vi hade sagt att vi skulle göra vår bästa prestation i sista matchen och det gjorde vi också."

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström