Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Flera halkolyckor runtom i landet

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

En bil brakade in i mitträcket på E4 efter att ha försökt köra om en långtradare.

En bil parkerad på en gångbana på Alnö totalförstördes i en brand.

Äntligen! Nu finns Sundsvalls Tidnings nya app ute. Ladda ner den till Iphone eller till Android och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Uppsalapolisen tvingades i natt tillkalla dykare från Stockholm för att utreda vad som fanns i en barnvagn som hade gått genom isen i Fyrisån.

Halkan var bitvis svår runt om i Sverige under natten och polisen rapporterade om många avåkningar, bland annat körde en buss av vägen och in i en villaträdgård i Mölndal. E6:an utanför Ängelholm fick stängas av efter att en personbil krockat med en plogbil.

En man knivhöggs i natt i samband med ett bråk i en lägenhet i Östra Göinge i Skåne. En annan man greps på platsen och är nu misstänkt för försök till mord.

Internationellt:

Kyriakos Mitsotakis vann oväntat medlemsomröstningen om vem som ska bli det konservativa grekiska partiet Nya demokratis ledare.

Sport:

Linus Ullmark storspelade i målet när Buffalo tog en efterlängtad seger.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg