Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Flera nya bränder på asylboenden runtom i landet

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt i länet.

Väder:

Mycket moln under morgonen som sedan lättar. Från förmiddagen och framåt bjuds på mycket sol och kring 5 plusgrader. I kväll lite kyligare då kvicksilvret kryper ner under nollstrecket.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En 18-årig man knivhöggs i ryggen under ett personrån vid resecentrum i centrala Uppsala.

Återigen har det brunnit på flera platser runtom i landet vid planerade asylboenden eller boenden som redan tagits i bruk.

Under natten brann det vid två skolor i Malmöområdet. Totalt har tio skolor i anslutning till Malmö drabbats sen i fredags.

Internationellt:

Minst tolv människor har dödats i en attack av gerillan Nationella befrielsearmén (ELN) i departementet Boyacá i Colombia.

USA har sänt en jagare från den amerikanska flottan till Sydkinesiska sjön och den befinner sig drygt 22 kilometer utanför de omstridda konstgjorda öar som Kina har byggt upp i området.

Sport:

Svenskarna Klas Dahlbeck och Oliver Ekman-Larsson var heta när deras Arizona besegrade Toronto med 4–3 i nattens NHL.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg