Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Flera skottlossningar i Malmö

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Se upp i påsktrafiken – inte bara påskkärringar som far iväg.

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i Medelpad. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Under natten och kvällen har det varit flera skottlossningar i Malmö. En man i Rosengård blev beskjuten när han var på väg till en taxi. När han hoppade in i taxin blev även bilen utsatt för skott. En timme senare skottskadades en person i en lägenhet i stadsdelen Fosie. Tidigare under kvällen skadades två personer under en annan skottlossning.

Internationellt:

Bland de 31 döda och 300 skadade i terrorattackerna i Bryssel finns personer från 40 länder, enligt Belgiens utrikesminister.

Minst 19 personer har omkommit i en olycka i en kolgruva i den kinesiska Shanxiprovisen.

I dag stänger poströstningen och därmed ska det avgöras om Nya Zeelands flagga blir kvar eller om den byts ut.

Sport:

Efter en tung inledning i VM-turneringen står det nu klart att Sveriges curlingdamer, lag Sigfridsson, missar VM-slutspelet. Däremot går kampen vidare om placeringarna och OS-kvalpoäng.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg