Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Försvunnen man hittades nedkyld efter tips från allmänheten

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Socialnämndens skenande underskott i Sundsvall beror på dåligt ledarskap. Det menar projektledaren från Tillväxtlabbet som nu efterlyser att personalen ska få mer utrymme att förbättra verksamheten.

En man försvann från Sundsvalls sjukhus och ett sökpådrag inleddes efter mannen, som lämnat platsen utan jacka och skor. Han kunde efter ett tips från allmänheten anträffas vid Bergsåker, nedkyld och med skadade fötter.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna hittades död i ett skogsområde i Hultsfreds kommun. En man är anhållen misstänkt för mord.

Allianspartierna går till val 2018 med ett gemensamt valmanifest. Därför arbetar partierna för att förbättra sin gemensamma politik, uppger partisekreterarna på DN Debatt.

Internationellt:

Ryssland har isolerat sig och missar ett tillfälle genom att inte dyka upp på atomsäkerhetsmötet NSS i Washington, där många världsledare deltar, enligt Vita huset.

Storbritanniens största ståltillverkare, den indiska giganten Tata Steel säljer av sin brittiska verksamhet, uppger BBC och AFP och citerar fackliga källor.

Sport:

Sundsvall vänder tillbaka ner i Hockeyettan. Men trots ett ansträngt ekonomiskt läge finns redan nu en plan för hur klubben ska klättra upp igen.

Alexander Steen tillbaka på isen med besked efter skadan han fick. Två assist i nattens segermatch mot Colorado.

Natten till i går vann Damkronorna VM-premiären mot Tjeckien. I natt mötte de Japan – och avslutade med ännu en seger.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström