Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: GIF-talang nära övergång till Elfsborg – mångmiljonbud ska vara klart

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Akutchef kritiserar avveckling av ambulanssjukvårdare.

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet utan några kända allvarliga händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett stort polispådrag sökte efter gärningsmännen efter att en man knivskurits allvarligt utanför en matbutik på Frösön i Östersund. Dådet rubriceras som försök till mord och en man i 18-årsåldern sitter anhållen, men polisen utesluter inte att fler personer kan komma att frihetsberövas.

Två personer kastades ur bilen vid en frontalkrock i hög fart på E45 vid Avaviken, Arvidsjaur. Totalt fem personer skadades i den svåra krocken.

Flera kvinnor som tvångsvårdats inom psykiatrin har utsatts för övergrepp av manliga patienter, enligt en genomgång av Sveriges Radios Kaliber.

Internationellt:

Ett år efter terrorattentatet i Köpenhamn fruktar var fjärde dansk en ny attack. Var tionde dansk har också ändrat sitt beteende efter attacken.

Flera våldsamma attacker inträffade i Israel i går. Två palestinier, som attackerade och öppnade eld mot en israelisk polispatrull, sköts ihjäl av israeliska säkerhetsstyrkor.

Sport:

Henrik Zetterberg visade sin klass igen. Mot Boston avgjorde Njurundasonen med sitt andra mål för matchen.

GIF Sundsvall ser ut att tappa sin stortalang till Elfsborg. Nästa vecka kan affären vara i hamn.

Nu är Henrik Lundqvist den målvakt som gjort flest matcher i New York Rangers historia.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg