Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Hillary Clinton och Donald Trump i klar ledning efter supertisdagens val

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Fler kvinnor riskerar att drabbas av cancer när avgiften för cellprov höjs från den 1 april. Överläkare Anna Enander på Sundsvalls sjukhus är starkt kritiskt till avgiftshöjningen.

Polisen rapporterar om en lugn natt i Medelpad.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett flerfamiljshus i centrala Boden utsattes för fyra anlagda bränder på tre timmar i går.

Operation kan ibland vara enda möjligheten för den som drabbats av tarmcancer som spritts till levern. Men en ny svensk studie visar att vården är ojämlik. 20 procent av männen och bara 15 procent av kvinnorna opererades.

Internationellt:

Clinton och Trump i klar ledning. De första resultaten börjar komma in under USA:s "supertisdag".

För Demokraterna vinner Hillary Clinton Georgia, Alabama, Tennessee, Virginia och Arkansas medan Bernie Sanders tar hem Vermont.

För Republikanerna vinner Donald Trump i Virginia, Georgia, Alabama, Tennessee och Massachusetts.

43 miljarder kronor kommer ett gruvbolag få betala till brasilianska regeringen, efter att en damm de äger brast förra året. I olyckan, som beskrivs som den värsta miljökatastrofen i landets historia, dog 19 personer och en av landets största floder förorenades.

  

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström