Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrott på Timrå kommun, drograttfylleri och älgkrock

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Privatisering räddade sjukhuset i Bollnäs: "Det tuffaste var att vända ett stort underskott. I dag går vi runt. Vi har vänt till svarta siffror", säger sjukhuschefen Elisabeth Winsjansen.

Inbrottstjuvar krossade en ruta och tog sin in i Timrå kommunkontor på söndagskvällen.

En man i 45-årsåldern misstänks för drograttfylleri efter att ha stoppats i en poliskontroll i Korsta.

Eftersöksjägare kallades ut för att spåra en skadad älg efter en viltolycka i Krånge.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Flygstrejken är ett faktum. Strejken startar klockan 07.00 nu på morgonen, skriver Transportföretagen i ett pressmeddelande.

Ulf Dahlsten, statssekreterare åt Olof Palme, berättar efter många års tystnad om nya uppgifter som pekar mot Christer Pettersson.

Internationellt:

Dödstalen stiger till 17 efter ovädret i Fiji. Siffran befaras stiga ytterligare, när hjälpen når fram till hårt drabbade samhällen.

Tysklands inrikesminister Thomas de Maiziere är upprörd över Österrikes beslut att bara acceptera 80 asylsökande om dagen, och låta resten bara passera genom landet.

Sport:

Sverige världsmästare i bandy – damerna vann en jämn final mot Ryssland.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson