Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Inbrottsvåg sveper över Mellannorrland

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Under lördagskvällen slog inbrottstjuvar till mot en villa i Strömsund i Jämtland. Flera villor i olika delar av Mellannorrland har också drabbats de senaste dagarna och polisen misstänker nu ett samband.

En trafikolycka mellan en mopedbil och en personbil inträffade i en rondell på Alnö.

Väder:

Lucia kommer med sol och en till stora delar klar himmel. Klart till halvklart hela dagen med goda solchanser och temperaturer mellan 6 och 10 minusgrader.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett helt vapenskåp innehållande sex gevär stals i samband med ett villainbrott utanför Karlskoga.

Internationellt:

Minst 21 personer har mist livet och ytterligare 20 personer skadats i en sjukhusbrand i Ryssland.

Tusentals människor evakuerades från köpcentrum i minst tre delstater i USA efter hot om bomber och attentat mitt i julhandeln.

Mer än 50 poliser och ett dussintal demonstranter skadades i Leipzig i Tyskland när ett tusental vänsteraktivister samlats för att visa sitt missnöje mot en nynazistisk demonstration.

Med mindre än två månader kvar till primärvalen om att bli USA:s näste president har Ted Cruz passerat Donald Trump i den viktiga delstaten Iowa.

Sport:

Svårt. Men inte omöjligt. Så lyder den samlade bedömningen från förbundskapten Erik Hamrén efter lottningen till sommarens fotbolls-EM i Frankrike.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell