Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Knivman anhållen och glaskross vid inbrottsförsök på Udda Tapas

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Vårdhotellet kan växa – men då krävs mer personal.

Den man som greps i går, misstänkt för att ha knivskurit en annan man på ett asylboende i Viskan, anhölls i natt. Den knivskurne mannens skador bedöms som måttliga.

Restaurangen Udda Tapas Bar i centrala Sundsvall drabbades av ett inbrottsförsök.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 20-årsåldern blev flera gången huggen med någon form av stickvapen i stadsdelen Kirseberg i Malmö av två personer.

Tankesmedjan Timbro skriver i en rapport att kommuner borde ha rätt att anställa poliser, något som skulle kunna öka antalet poliser i mindre orter.

Internationellt:

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen kallade under tisdagskvällen till ett krismöte med anledning av att landet hamnat i en regeringskris.

En före detta brandman i Kalifornien, USA, har dömts för 30 anlagda bränder. Mannen gjorde det för att han var uttråkad och behövde tjäna extra övertidspengar på att släcka bränderna.

Dödstalet efter en cyklon på Fiji har stigit till 42. Fortfarande saknas flera personer.

Sport:

Arsenal stretade emot bra i Champions Leagues åttondel. Men till slut visade världens bästa fotbollslag varför man är just det.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Julia Andersson