Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Kraftig brand i villa i Kovland – tros ha spridit sig från braskamin

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Skolorna i Medelpad rustar för att ta emot alla nyanlända barn enligt de nya direktiven i skollagen. Lidens skola har just tagit emot ett 40-tal elever, varav hälften har skrivits in i förskolan.

Räddningstjänsten kämpade med släckningen av en kraftig brand i en villa i Kovland under natten. Brandförloppet gick fort och de boende lyckades ta sig ut, men två katter befaras ha brunnit inne.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Organiserade ligor från Östeuropa ligger bakom i stort sett alla stölder av tunga lastbilar, entreprenadmaskiner och traktorer.

Stockholms regionpolischef Ulf Johansson öppnar för att kameraövervaka ungdomsfestivalen "We are Sthlm", där sexövergrepp förekom i somras.

Internationellt:

Bara timmar efter det att ebolaepidemin i Västafrika konstaterats vara över av världshälsoorganisationen WHO kom rapporter om ett nytt dödsfall som misstänks ha orsakats av sjukdomen.

Den franska satirtidningen Charlie Hebdo, som för ett år sedan drabbades av ett terrorattentat där tolv människor dödades, har återigen upprört många med en nidteckning.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström