Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Kvinna misshandlades av sin man

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

En man greps i natt i Nacksta i Sundsvall då han misstänks ha misshandlat sin fru, medan parets barn var hemma.

Morgonnyhet:

Sundsvall har problem med våldsbejakande extremism, det anser Mona Sahlin. På torsdagen talade hon om problemen i Sundsvall.

Väder:

Det blir mestadels molnigt även i dag, men det finns en del solchanser under eftermiddagen – i västra Medelpad redan kring lunchtid medan det vid kusten dröjer till sena eftermiddagen. I kväll åter mulet. Temperaturen ligger kring 2-3 plusgrader hela dagen och kvällen och mest svag vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två personer räddades ur en brinnande lägenhet i stadsdelen Kirseberg i Malmö.

En 14-årig kille som hade setts med ett vapen i byxlinningen på en hamburgerrestaurang i Uppsala övermannades av civilpoliser.

Internationellt:

Inför dagens Syriensamtal i Wien kommer signaler från Iran – som stöder den syriska regimen – att man kan tänka sig en kompromiss om president Bashar al-Assads position.

Torsdagens raketattacker mot exiliranier på en bas utanför Bagdad fördöms nu av USA.

Sport:

Efter att ha blivit utbytt senast blev det i natt en skön revansch för Eddie Läck när hans Carolina tog en viktig seger mot NY Islanders i NHL-hockeyn.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg