Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Kvinna utsatt för strypförsök med kökshandduk – lyckades fly

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Hon vann 3,5 miljoner – skänkte bort pengarna: "Jag saknar dem inte".

Misstänkt rattfyllerist stoppad i gryningen i Sundsvall.

En man greps av polis efter att ha slagit och försökt strypa en kvinna med en kökshandduk. Kvinnan lyckades fly och larma polis.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Boende i ett 30-tal studentlägenheter i Borås fick evakueras när grunden till en uteplats rasade rakt ner i ån nedanför.

En ny överbelastningsattack drabbade flera stora svenska mediers sajter under skärtorsdagens kväll och natten mot långfredagen.

Internationellt:

Sex personer har gripits i Bryssel i samband med utredningen om tisdagens terrorattacker.

Beväpnade gerillamän tillhörande Boko Haram har kidnappat 14 kvinnor och två flickor i en avlägsen del av Adamawaområdet i Nigeria. Ungefär samtidigt kom uppgifter om att nigerianska soldater har fritagit mer än 800 gisslan som hölls av Boko Haram.

Sport:

Fotbollsikonen Johan Cruyff som avled under torsdagen hedras med en tyst minut under fredagens landskamp mellan Nederländerna och Frankrike.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg