Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Lemmy Kilmister, frontman i det brittiska rockbandet Motörhead har dött

Så var natten i Medelpad

Lokalt:

Sju sidor av sjukhuset: På IVA-sjuksköterskan Samuel Jakobssons arbetsplats hänger livet på en skör tråd. Följ med och se hans intensiva och livsviktiga arbete.

Polisen rapporterar om en lugn natt i Medelpad.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag!

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Svenskarna undviker danskt fläskkött – men samtidigt ökar importen från länder som Polen och Tyskland, som använder mer antibiotika än Danmark.

Behovet av tolkar i Sverige ökar i takt med att fler flyktingar kommer till Sverige. Branschföreningen Språkföretagen efterlyser fem åtgärder för att hantera situationen.

Internationellt:

Polisen i Argentina jagar tre dömda trippelmördare som rymt från ett högsäkerhetsfängelse i Buenos Aires. Flykten påstås ha politiska kopplingar.

Norges regering kommer i dag att föreslå flera åtstramningar inom asyl- och flyktingpolitiken. Men förslagen möts av kritik.

Musik:

Lemmy Kilmister, frontman i det brittiska rockbandet Motörhead, har avlidit i cancer 70 år gammal.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström