Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Man brännskadades av frätande kemikalier på Akzo Nobel

Så var natten i Medelpad

Lokalt:

Ett antal vägar i Sundsvall ska nu rustas upp – här är de som har valts ut.

Ett fordonshaveri påverkar trafiken på E4 i Torsboda under morgonen. En lastbil har kört fast och blockerar ett körfält.

En äldre kvinna anmäldes försvunnen i centrala Sundsvall och ett stort polispådrag drogs i gång för att hitta henne, men bara en timme senare anträffades hon av en uppmärksam kvinna på Alnö.

En man brännskadades efter att ha fått frätande kemikalier på sig vid en arbetsplatsolycka på Akzo Nobel.

Sverigedemokratiska Örnsköldsvikspolitikern Kent Elfstrand har under flera års tid lagt ut rasistiska inlägg på Facebook. Partitoppen Johnny Skalin: "Han riskerar uteslutning ur partiet. Det finns hög grad av rasism i det han skriver".

Anders Rönmark: Den här rasismen tar inte Elfstrand (SD) avstånd från

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En friskola i Gävle har utsatts för bombhot – skolan stängd i dag.

En svensk man greps av polis efter att ha blivit "psykotisk och galen" och försökt bryta sig ut ur ett KLM-plan mellan Thailand och Nederländerna i helgen. "Han försökte öppna flygplansdörren", säger en talesperson för KLM.

En kvinna blev påkörd och släpades under en bil som sedan smet från olycksplatsen i Borås sent i går kväll.

Internationellt:

IS har lagt ut en video på internet som påstås visa upp nio av de terrorister som låg bakom attackerna i Paris i november.

Efter helgens snöstorm kommer USA-börserna i New York att hålla öppet under måndagen som vanligt, men flera av de federala myndigheterna i Washington DC ska vara stängda.

Sport:

Den svenske rullstolsburne äventyraren Aron Anderson har bestigit Afrikas högsta berg Kilimanjaro – och han kröp till toppen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström