Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Man gripen efter våldtäktsförsök i Malmö

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i Medelpad. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

I dag berättar vi om att tjejerna konkurrerar ut killarna på universiteten, där en gymnasieutredare tror på en maktförskjutning i samhället.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En 30-årig man greps i natt misstänkt för att ha försökt våldta och råna en kvinna i Malmö.

Flera tågvagnar varav två lastade med farligt gods välte inne på bangården i Sävenäs i Göteborg.

Pensionsmyndighetens ärenden försenas då fondförvaltare massbeställer blanketter som används för att lura kunder att byta fonder.

Internationellt:

Ännu ett EU-toppmöte förvandlades till en nattmanglig när Turkiets nya förslag i flyktingkrisen tog stats- och regeringscheferna på sängen.

En åttioåring och hans granne i sextioårsåldern har gripits sedan tusentals stulna kyrkoföremål har hittats i deras hem i en förort till Paris.

Sport:

Den ryska tennisstjärnan Maria Sjarapova har erkänt dopning. Hon har använt meldonium i tio års tid vilket är samma ämne som den svenska löparen Abeba Aregawi testat positivt för.

Nöje:

Det bjöds på stor musik i det lilla formatet när Fredrik Kronkvist MONK VIBES feat. Jason Marsales gästade Jazzklubben.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström