Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Man grovt misshandlad med kastrull i natt

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Antalet ofredanden på Himlabadet har ökat de senaste åren. Nu ska tafsandet stoppas och ett samarbete med HVB-hem har inletts.

Under ett kortspelsparti i en lägenhet utbröt ett bråk som slutade med att en man slog en annan man i huvudet med en kastrull och gjorde utfall med en kniv. Gärningsmannen greps och anhölls misstänkt för grov misshandel.

En biltjuv greps på bar gärning, i full färd med att rota runt i en bil i jakt på värdesaker. Bilen hade han redan hunnit stjäla och kört en kort sträcka.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Förslag på nya lagar om näthat ska ut på remiss och en ny lag kan eventuellt träda i kraft vid årsskiftet.

En svensk studie visar att kognitiv beteendeterapi (KBT) på internet kan hjälpa bättre än stödsamtal för att behandla självupplevd fulhet.

Internationellt:

Sydkorea uppmanar Pyongyang att släppa planerna på att skjuta upp en satellit, och varnar för att Nordkorea annars får betala ett högt pris.

Den republikanske presidentkandidaten Ted Cruz ber Ben Carson om ursäkt för ett kampanjmejl i syfte att rekrytera medtävlarens anhängare.

Sport:

Leksands IF besegrade Sundsvall Wildcats med förkrossande 8–0 i går.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström