Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Man och kvinna misstänkta för flera brott efter vådlig bilfärd

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Var sjätte sjuksköterska sa upp sig från landstinget under 2015 – en kraftig ökning som gör att vårdplatser inte kan hållas öppna och bidrar till problemen med överbeläggningar. "Även de som har varit med länge och burit verksamheten får nog", säger Maria Bäckman, ordförande Vårdförbundet.

En man och hans unga passagerare misstänks för bland annat narkotikabrott efter en nattlig biltur i Timrå. Mannen ska nästan ha backat på en annan bil innan han stoppades av polisen.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En äldre man bands fast, misshandlades och rånades i sitt hem i Strömsund i går kväll.

Polisen var orolig för att tappa kontrollen över alla upprörda personer på skolan och sjukhuset vid skolmorden i Trollhättan i oktober. En enskild polis spelade en avgörande roll för att hindra kriminella från att storma skolan.

Internationellt:

12 000 oljejobb beräknas försvinna i Norge under 2016 och 2017. Det efter att 38 000 arbetstillfällen redan har försvunnit.

En kvinnlig amerikansk vapenförespråkare sköts i ryggen av sin fyraårige son och kan nu komma att åtalas. Pojken ska ha plockat upp vapnet från golvet under en bilfärd och av misstag skjutit sin mamma, som skadades svårt.

Sport:

Mitt i OS-yran kom ett tungt bakslag för Lotta Schelin. En skada i ljumsken kan göra att Lyon-anfallaren missar kvartsfinalspelet i Champions League.

Zlatan Ibrahimovic vill inget hellre än att återvända till arenan San Siro i Milano där han spelade för både Inter och Milan. Åtminstone för en kväll och den kvällen är den 28 maj.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström