Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Maskerad man knackade på dörren – gick till attack med kniv

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Skapa ett ortopediskt operationscentrum i Sollefteå. Det föreslår landstinget. Förslaget ska spara 10 miljoner kronor per år – men samtidigt läggs då den akuta ortopedin i Sollefteå ned.

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i Medelpad. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man blev i natt attackerad med kniv av en maskerad gärningsman som kom till mannens i sin bostad i Sunnersta i Uppsala.

En lägenhet i området Vivalla i Örebro besköts medan en vuxen och tre barn befann sig i bostaden.

Internationellt:

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un säger att hans forskare har lyckats göra miniversioner av kärnvapenstridsspetsar som kan placeras på en robot. Det är första gången Kim Jong-Un har gått ut med ett så tydligt genombrott.

Demokraternas Hillary Clinton och Republikanernas Donald Trump vann som väntat i de amerikanska primärvalen i Mississippi.

Sport:

Charlotte Kalla föll i semifinalen och det blev inte heller någon annan svensk åkare i finalerna när den sista sprinttävlingen för säsongen avgjordes i Canmore under Ski Tour Canada. En förkyld Stina Nilsson fick kasta in handduken redan innan tävlingen, men blev ändå trea i den totala sprintvärldscupen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström