Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Misshandel utanför krogen och tågstopp mellan Sundsvall och Ånge

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Tiggarlägret i hamnen ska stängas. Men tiggarna kommer inte att lämna Sundsvall. "Vi kommer att bo i våra bilar och på gatorna", säger de.

En man är misstänkt för att ha slagit en annan person i ansiktet utanför Daltons i centrala Sundsvall under natten.

Landshövdingen Gunnar Holmgren var på besök i Stockholm i tron att han var fullt frisk. Då fick han en påminnelse om livets skörhet – när stora kroppspulsådern brast. "Det är klart man funderar", säger han.

Ett spårfel orsakar stopp i tågtrafiken, vilket drabbar resande mellan Sundsvall och Ånge åtminstone fram till lunch i dag.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En fyra meter lång del i ett bränsleelement har gått av på kärnkraftverket Ringhals och arbetet stoppades på onsdagskvällen.

Internationellt:

Kvinnor som gör illegal abort borde straffas, sade Donald Trump i en tv-intervju och startade snabbt en ny debatt i den amerikanska presidentvalskampanjen. Nu backar han delvis från uttalandet.

Borgmästaren i kommunen Molenbeek i Bryssel har beslutat att stoppa en anti-islamsk demonstration som var planerad i området den kommande helgen.

Sport:

Att ett norskt varmblod har huvudrollen på Bergsåkerstravet hör verkligen inte till vanligheterna. Men under onsdagskvällen blev det ett faktum.

Arbetare som jobbar med att bygga anläggningarna för fotbolls-VM i Qatar vittnar om rejäla missförhållanden och övergrepp.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg