Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Misstänkt mord på Frösön – kvinna anhållen

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Det har varit en del fylleri och stök i Medelpad under natten. Omkring åtta personer har fått omhändertas för fylleri i samband med krogbesök i Sundsvall. En av dessa är även misstänkt för misshandel.

Väder:

Under dagen blir det tidvis lite sol men även en del slöjmoln. Temperaturen ligger mellan 6 och 12 grader, varmast mitt på dagen. Vind omkring nordväst.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 40-årsåldern har hittat död i en lägenhet på Frösön. En kvinna i 35-årsåldern har gripits misstänkt för att ha mördat mannen.

En person omkom i en kollision mellan två bilar på Hisingen i Göteborg i natt.

En skola i Onsala i Kungsbacka började brinna på lördagskvällen. Skolan är inte i bruk för tillfället, utan var tänkt för att användas för en stor del av de 170 asylplatser som ställts i ordning i kommunen.

Internationellt:

Den mäktiga tyfonen Koppu har dragit in över land på ön Luzon i norra Filippinerna. Myndigheterna varnar för att ovädret kan ligga still i upp till tre dagar och orsaka översvämningar och jordskred.

Minst tolv personer drunknande när en överlastad passagerarbåt kapsejsade i Svarta havet, utanför Odessa i Ukraina.

Sport:

Paris Saint-Germain har fortfarande inte förlorat i Ligue 1 den här säsongen. Mot bottenlaget Bastia kom femte raka segern för PSG – tack vare Zlatan Ibrahimovic som gjorde matchens två mål.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell