Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Mopedbil voltade – tre till sjukhus

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Tre personer fick föras till sjukhus efter en olycka där en mopedbil voltade.

Polisen var på väg på ett larm om en skadegörelse – då hittade de även en trafikolycka på E4.

Väder:

Morgonen blir kylig och klar med temperaturer ner mot 5 minusgrader. Efterhand stiger temperaturen något, upp mot tre plusgrader. Till stora delar blir dagen solig, i eftermiddag tilltar dock molnigheten. I kväll mulet.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ännu ett tilltänkt boende för asylsökande började brinna i natt. Strax före klockan två kom larm om brand i en före detta förskola i Danderyd norr om Stockholm.

En ung kvinna hittades livlös efter en brand i en lägenhet på Södermalm i Stockholm i natt. Hon fördes till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda.

Internationellt:

En saudisk bloggare som suttit fängslad sen 2012 riskerar nu åter att få piskrapp.

USA har meddelat att Iran kommer att bjudas in att delta i de överläggningar om inbördeskriget i Syrien som ska hållas i Wien på fredag.

Sport:

Det blir ytterligare ett Norrlandsderby för GIF Sundsvall i allsvenskan nästa år – Östersunds FK tog i går steget upp efter att ha spelat 1–1 mot Syrianska.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg