Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Mycket fylleri i Sundsvall – flera omhändertagna av polis

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Affärsområdeschef: "Hemtjänsten inom Sundsvalls kommun är underfinansierad"

Det har varit en natt utan allvarliga händelser i Medelpad. Däremot har det har varit en hel del fylleri, framför allt i Sundsvall där polisen har fått omhänderta 13 personer under natten.

Ett soprum i Granloholm började brinna sent på påskaftonskvällen. Inledningsvis fanns det spridningsrisk, men räddningstjänsten lyckades släcka i tid.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Delar av centrum i Gävle avspärrat under natten på grund av stort bråk. Två män gripna misstänkta till försök till mord. Två män förda med knivskador till sjukhus.

Färre ensamkommande barn och ungdomar kommer till Sverige. Minskningen tros bero bland annat på striktare gränskontroller samt krav på id-handlingar, uppger Ekot.

Internationellt:

Ytterligare en misstänkt kopplad till terrordåden i Bryssel har gripits – denna gång i Italien. Mannen tros ha försett gärningsmän med falska dokument.

Den vänsterinriktade senatorn Bernie Sanders går mot tydliga segrar i delstaterna Alaskas och Washingtons nomineringsmöten för Demokraterna.

Sport:

Det blev ett tungt sista genrep för Damkronorna inför VM-premiären mot Tjeckien på tisdag.

Nöje:

Det var kokhett på Pipeline när Deportees var på besök i går kväll. Så här tyckte nöjesredaktör Jerker Ullerstam om spelningen.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström