Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Mystiska mörkklädda figurer var skattletare

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Kostnaderna för ensamkommande flyktingbarn i Sundsvall ökar på grund av boendebristen. 15 miljoner kronor extra förväntas summan uppgå till varje år.

Två patruller ryckte ut på ett under mörkrets intrång misstänkt inbrott på ett industriområde. Inbrottstjuvarna visade sig dock vara skattletare.

Väder:

Morgonen och förmiddagen blir mestadels molnig, men kan även bjuda på några solglimtar. Under eftermiddagen mulnar det på västerifrån följt av något regn under kvällen. Temperatur mellan fyra och åtta plusgrader och mest sydvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En brandbomb kastades mot en fönsterruta till en lägenhet i Eskilstuna.

Internationellt:

En kraftig jordbävning med magnituden 7,3 har inträffat i Stilla havet utanför ögruppen Vanuatu, öster om Australien.

Fyra personer har dödats och tio har skadats under sammandrabbningar mellan demonstranter och säkerhetsstyrkor i Kongo-Brazzaville.

Sport:

Arsenal har fått en tung start i årets Champions League. Men hemma mot Bayern München tog Londonlaget en i det närmaste nödvändig seger.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell