Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Nio döda efter tyfonen i Filippinerna

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

ST:s polisgranskning: Polisorganisationens yta poleras av ledningen – en PR-byrå har anlitats för att medieträna anställda till en kostnad av 35 miljoner kronor.

Polisen rapporterar om en lugn natt i hela länet utan kända allvarliga händelser.

Väder:

Det ser inte ut att komma någon snö i dag heller. I stället blir det i allmänhet halvklart väder, med en del solchanser från lunchtid och framåt. Temperaturen ligger omkring noll grader längs kusten medan det blir omkring fem minusgrader i västra Medelpad. Till kvällen sjunker det till minusgrader även vid kusten. Västlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Flera skott har sköts genom fönstret till en videobutik i Norrköping, där flera personer ska ha befunnit sig. Polisen rubricerar händelsen som försök till mord.

En äldre man omkom i en lägenhetsbrand i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna,

Internationellt:

Nio personer har omkommit och fem uppges vara saknade efter att den kraftfulla tyfonen Melor dragit in över Filippinerna.

Minst 30 personer har dödats och ytterligare 20 skadats när Boko Haram attackerade en rad byar i Nigeria.

Sport:

Den förre Timrå IK-spelaren Anton Strålman inledde målskyttet när hans Tampa Bay vände till seger i nattens NHL.

Även Sundsvallsbon Alexander Steen hade en bra natt när hans St. Louis vände och vann mot Winnipeg. Steen var inblandad i samtliga tre avgörande mål.

Fifas vice ordförande, Juan Ángel Napout, som har ställts inför domstol i USA för sin misstänkta roll i korruptionshärvan, nekar till brott.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell