Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Nytt test kan upptäcka prostatacancer tidigare

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Kommunal vill spara pengar på ambulanserna i Västernorrland.

Under natten har det varit lugnt i länet och polisen har inte haft några allvarligare händelser att rapportera om.

Tidigt på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänsten till Norra vägen i Birsta, där en personbil kört av vägen och upp på ett vägräcke.

Väder:

Kusten: Klart till halvklart och 3-8 grader. Sydvästlig vind.

Inlandet: En del klara områden och 1-6 plusgrader. Västlig eller sydvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Fyra personer knivskars i går vid ett bråk i anslutning till ett flyktingboende i Alingsås.

Ett nytt test för prostatacancer kan komma att ersätta PSA. Nu anser forskare att tiden är mogen för allmän screening av män.

Två pistolbeväpnade män rånade ett par i deras bostad i Färlöv utanför Kristianstad under måndagskvällen. Innan de försvann från huset band de offren och låste in dem i en garderob.

Internationellt:

En svensk man uppges ha omkommit i en olycka med en kundvagn i Sydney i Australien. Mannen ska ha åkt i kundvagnen och blivit påkörd av en bil.

Prisökningstakten i Kina minskade i oktober till 1,3 procent jämfört med ett år tidigare. I september var konsumentprisindex 1,6 procent.

Sport:

Får Zlatan ihop ett lag guldbollar? Den tionde och den sista? Det avgör han nog själv. Slutet närmar sig för spelaren Zlatan Ibrahimovic. Stadigt glider han in i en framtid där varumärket Zlatan tar mer och mer av hans tid.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström