Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Polisen jagar tjuvar – slangade drivmedel och bröt sig in i kyrka

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Två personer greps efter att ha stoppats av polis när de färdades på E4 i en stulen bil. Bilföraren körde dessutom rattfull.

Polisen har under natten jagat tjuvar som först slangade drivmedel och sedan bröt sig in i Timrå kyrka.

I övrigt rapporterar polisen om en stökig kväll och natt där minst nio personer har fått omhändertas för fylleri i samband med krogbesök och julfester i länet.

Väder:

Lördagen blir mulen, i kväll med inslag av lite regn eller blötsnö. Temperaturen från någon minusgrad under morgonen upp till +7 under dagen. Måttlig till frisk västlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En misstänkt pistolman greps i en bostad i Norrköping i natt.

Tusentals av Vattenfalls kunder saknar el efter stormen Helgas härjningar genom Sverige.

Internationellt:

Minst tre civilpersoner dödades och sex skadades i självmordsattacker i delstaten Borno i norra Nigeria – som terrorgruppen Boko Haram misstänks ligga bakom.

Ett kraftigt skalv med magnituden 7,1 inträffade i södra Indiska oceanen under natten, svensk tid.

En passagerarfärja på väg till Stockholm tvingades vända tillbaka till Tallin efter att fartyget åkte in i stormen Helga och skadats.

Sport:

Åreåkaren Kajsa Kling gjorde en miss och slutade på 13:e plats i störtloppet i Lake Louis. Även Lindsey Vonn gjorde en grov miss – men tog ändå sin 68:e världscupsseger.

Stjärnmålvakten Anders Nilsson glänste på isen när hans Edmonton Oilers slog Dallas med 2–1 i NHL-hockeyn i natt.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg