Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Polisen vill bygga "flyktingperrong" vid Sveriges gräns

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Västernorrland har lägst andel egendomsbrott i Sverige.

Polisen rapporterar om en stillsam natt utan några allvarliga händelser. Det har inte heller kommit in några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Polisen vill bygga en "flyktingperrong" – ska underlätta gränskontrollerna vid Öresundsbron.

Få brott är kopplade till asylsökande. Statistik visar att nyanlända är inblandade i mindre än en procent av polisens ingripanden.

Internationellt:

Kaos utbröt när demonstranter drabbade samman med polis i Hongkong sedan myndigheter försökt flytta olagliga gatuförsäljare.

En man sköts till döds på gatan i centrala Dublin, uppger polisen. Dådet tros vara en hämnd för dödsskjutningen vid ett boxningsevenemang förra veckan.

Sport:

Njurundasonen Henrik Zetterberg stod för två assist i nattens NHL när Detroit Red Wings segrade mot Florida Panters med 3-0.

Efter några år i bakgrunden: Svensk golfs genom tiderna främsta damspelare vill bli Europas kapten i den prestigefyllda fajten mot USA:s främsta spelare.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Sofia Forell

Pontus Hellsén