Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Rasistattack mot flyktingar – klottrade på fönster och väggar

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Nazistiska symboler och främlingsfientliga slagord har målats på Hedbergska skolan i en attack mot asylsökande på evakueringsboendet.

Efter krogbesöket i Sundsvall rattade en bilist av vägen. Två personer fick föras till sjukhus och en tredje, föraren, misstänks ha smitit iväg.

Väder:

Efter nattens regn riskerar hala vägbanor att skapas under morgontimmarna. I övrigt bjuder tisdagen på en del solchanser med dagstemperaturer omkring noll eller någon enstaka plusgrad. Vinden blir sydvästlig.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Folkpartiet kan komma att byta namn till Liberalerna. Ändringen föreslås av partistyrelsen inför landsmötet, som inleds på fredag.

Två personer hittades avlidna efter en kraftig villabrand i skånska Kågeröd.

Internationellt:

Frankrike kommer att skicka hangarfartyget Charles de Gaulle till östra Medelhavet utanför Syrien och Libanon för att intensifiera sina bombräder mot Islamiska staten (IS) i Syrien.

Guineas sista kända ebolafall har tillfrisknat och har kunnat lämna sjukhuset Det innebär att Guinea nu kan inleda en 42-dagars nedräkning för att kunna förklaras ebolafritt.

Sport:

En vänskapsmatch i fotboll mellan Belgien och Spanien som skulle ha spelats i Bryssel i kväll har skjutits upp av säkerhetsskäl efter Parisdåden.

Svenske Carl Hagelin blev matchhjälte när hans Anaheim vann mot Carolina i nattens NHL.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Pontus Hellsén