Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Rattfull vägrade stanna – körde i stället ner i diket

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Landstingets hälsocentraler får färre och färre listade patienter. Tappet hotar att medföra att någon av hälsocentralerna måste stängas.

En förare vägrade stanna vid en poliskontroll i Sundsvall. I Timrå tog dock färden slut, i diket. Mannen är nu misstänkt för bland annat rattfylleri.

Väder:

Vi får mestadels klart väder i dag med en hel del sol mitt på dagen. Mest moln blir det i västra Medelpad under förmiddagen. Till kvällen kan det komma in lite moln. Temperaturer mellan noll och fem plusgrader och det blir frisk västlig eller nordvästlig vind, med hårda vindbyar.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Utrikesminister Margot Wallström tillbakavisar Israels kritik mot hennes uttalande om våldet i Israel och Palestina och menar att de missförstått med flit.

Internationellt:

Stormen Desmond lamslår England – en person har dött och militär har ryckt ut för att rädda människor i översvämmade områden.

I ett tal till nationen lovade USA:s president Barack Obama att förgöra IS.

Sport:

Slalom är hans egentliga disciplin. Men nu slog André Myhrer till med en fjärdeplats – i storslalom.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg