Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Se bildspel från nattens norrsken

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Ett intensivt norrsken dansade över stora landet under fjärde adventskvällen och vi bad läsarna skicka in sina bilder. Se det mäktiga skådespelet i vårt norrskensbildspel här.

Nattåget till Norrland blev försenad - igen

Polisen rapporterar om en lugn natt i Medelpad.

Väder:

Kusten: Regnet drar bort under morgonen och följs på en del håll av snabb uppklarning och halt väglag. Allmänt omkring halvklart och på dagen 0-8 grader. Mildast i söder. Sydvästlig vind.

Inlandet: Mot morgonen upphör nederbörden och följs av tidvis minskad molnighet. Mellan -2 och +2 grader. Växlande vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En ung man eller pojke greps i går kväll misstänkt för att ha knivskurit en väktare vid ett asylboende i Norrköping.

Förtroendet för statsminister Stefan Löfven sjunker till 30 procent i en ny Ipsosmätning. S-ledarens siffra är den lägsta för en statsminister på tio år.

Internationellt:

Regerande högerpartiet Partido Popular vann, men blev ändå en stor förlorare i det spanska valet.

13 personer dödades i en trafikolycka i södra Mexiko natten till söndagen svensk tid, när en turistbuss krockade med en van.

Två personer greps vid ett terrortillslag i Belgien, misstänkta för att ha kopplingar till terrordåden i Paris förra månaden.

Sport:

När kvinnor inom sporten blir gravida finns inte den trygghet som kvinnor inom andra yrkesgrupper kan ta för givna.

"Idrottsrörelsen ligger ljusår efter arbetslivets trygghetsvillkor", skriver 13 idrottare i ett öppet brev i Dagens Nyheter.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson