Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Skadegörelse vid tiggarlägret – husvagnarna utan el

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Natten mot julafton slog någon eller några till mot husvagnslägret på Södra kajen där EU-migranterna bor – nu är alla husvagnar utan ström.

Två män fick föras till sjukhus efter en blodig gängmisshandel utanför ett hotell i centrala Sundsvall.

Julhelgen är en av de mest intensiva trafikhelgerna på året – följ läget på vägarna i vår direktrapportering.

I dag berättar vi om hur det eventuella dubbelspåret stoppar en småbarnsfamiljs flyttplaner.

Väder:

Under inledningen av julaftonen blir det halvklart väder och någon minusgrad eller omkring nollgradigt, och det finns chans till lite sol under förmiddagen. Under eftermiddagen ökar molnigheten på från sydväst och det blir en mulen kväll med stigande temperatur till någon plusgrad. Vinden blir sydvästlig och tilltar under dagen.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 20-årsåldern dog i natt efter att ha påträffats svårt knivskadad i närheten av tunnelbanestationen i Alby söder om Stockholm.

Julbocken på Järntorget i Örebro har brunnit ner. Förbipasserande såg hur julprydnaden gjord av granris stod i lågor och slog larm.

Internationellt:

Trettio personer skadades när en brand bröt ut i en oljedepå i delstaten Tabasco i södra Mexiko.

Kraftiga stormar i flera delstater i sydöstra USA har kostat minst fyra personer livet. I norra Mississippi dog en sjuårig pojke som befann sig i en bil med sin familj när de hamnade i en stor tornado.

Sport:

Sebastian Aho fick en puck mot struphuvudet i Sveriges genrep mot Kanada inför JVM i ishockey. Nu står det klart att Skellefteåbacken missar mästerskapet i Finland, som inleds på annandagen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Robin Brinck

Sofia Forell