Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: SMHI varnar för plötslig ishalka

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet utan allvarligare händelser.

Jultrafiken är i full gång – följ läget på vägarna i vår direktrapportering.

Väder:

Under morgonen klarnar det upp efter nattens snö- eller regnväder och det blir klart till halvklart under dagen. I samband med detta sjunker temperaturen en aning och ligger mellan -3 och +2. SMHI Har utfärdat en klass 1-varning för plötslig ishalka i länet, då regn eller blötsnö fryser på kalla och våta vägbanor. Till eftermiddagen och kvällen mulnar det på igen, men det ser ut att bli utan nederbörd. Västlig eller sydvästlig vind.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man som hittades död i ett hus utanför Lysekil misstänks ha blivit mördad.

Internationellt:

Vid midnatt inleddes vapenvilla mellan regeringsstyrkor och proryska separatister i Ukraina.

Homopartnerskap tillåts nu i Grekland. Trots stora protester klubbades lagen som ger samkönade par rätten att registrera partnerskap igenom.

Polis har gripit två unga män i Sydney, misstänkta för terrorbrott. Därmed har totalt 13 personer gripits i en pågående antiterrorinsats.

Sport:

Norge fortsätter att visa framfötterna i den alpina världscupen. I Madonna di Campligio var Henrik Kristoffersen helt i en klass för sig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Kenneth Fahlberg

Sofia Forell