Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Snowraceråkare fick fart av bilist – stoppades av polisen

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Eliaz Boväng från Torsboda skulle ta skotern till en kompis, men krockade med tåget. Den hemska olyckan inträffade i februari 2013. Nu har ST träffat Eliaz som berättar om händelsen. "Jag är så glad att jag lever", säger han.

Polisen tipsades om ett lite annorlunda ärende – där en bil ihopkopplad med en snowracer var ute och susade längs villagatorna i Sidsjön. Tilltaget ledde till böter för de kälkåkande individerna.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ingen kommer att ställas till svars för ett olagligt register som Stockholmspolisen upprättat över misshandlade kvinnor.

Stora delar av Dalarna mörklades i ett strömavbrott i natt.

En ledande person på en folkhögskola i Värmland stoppade kursdeltagarnas avgifter, som betalades kontant, i egen ficka. Det kan röra sig om belopp upp mot en miljon kronor.

Internationellt:

Hillary Clinton tog hem segern mot rivalen Bernie Sanders i Demokraternas nomineringsmöte i delstaten Nevada i går kväll.

Kanske blir Storbritannien kvar ändå – den brittiska kampanjen för att stanna i Europeiska unionen har tagit en klar ledning över motståndarna, enligt en ny opinionsmätning.

Sport:

Sverige blev gruppsegrare i Bandy-VM i Kanada – och Malin Persson från Söråker avgjorde matchen.

Alexander Steen gjorde en assist och ett mål inom loppet av två minuter i nattens NHL – sedan skadades han i en ful tackling och fickavbryta spel.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson