Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Strålman fick lämna isen med otäck benskada – borta på obestämd tid

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Flyktingar i Viskan väntar på mirakel.

Polisen rapporterar om en relativt lugn natt i Medelpad. Det har varit en del fylleri, men inga allvarliga händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Två män hittades skjutna utomhus i Gottsunda i Uppsala och polisen utreder nu mordförsök.

En bensinmack i västra Stockholm utsattes för ett rån då två pistolbeväpnade personer tvingade till sig tobaksvaror. Gärningsmännen avvek från macken men lämnade en misstänkt bomb.

Jämnt mellan rödgröna och Alliansen. S, V och MP får sammanlagt 41,3 procent av väljarnas stöd medan allianspartierna M, C, L och KD tillsammans har 41 procent i Ipsos marsmätning.

Internationellt:

En anställd på ett socialpsykiatriskt boende i Roskildei Danmark knivhöggs till döds på sin arbetsplats.

Påve Franciskus levererade en passionerad predikan under en bön på långfredagen, där han i en referens till förolyckade flyktingar utnämnde europeiska hav till dagens Jesu kors, "omättliga kyrkogårdar" som speglar människornas "bedövade samveten".

Sport:

Den förre Timråbacken Anton Strålman tvingades lämna isen i nattens NHL-match mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders. Han ådrog sig en otäck benfraktur och blir borta på obestämd tid.

Uruguays och Barcelonas stjärnanfallare Luis Suárez gjorde mål i sin första landskamp efter avstängningen efter det omtalade bettet i italienaren Giorgio Chiellinis axel under VM 2014.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström