Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Sundsvallsboxaren Kennedy Katende klar för OS

Så var natten i Medelpad

Annons

Lokalt:

Flera hundra kilo snö rasade ner från taket och den då nioårige Johannes Nilsson blev begraven under massorna med ett krossat ben. Nu, sex år senare, siktar han på att bli innebandyproffs.

Polisen rapporterar om en lugn natt i länet, utan några allvarligare händelser.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Flera personer fick föras till sjukhus efter en fallolycka i Kinnarps Arena i samband med SM-kvartsfinalen mellan HV71 och Skellefteå.

Räddningstjänsten har under natten sökt efter en person som befaras ha drunknat i Nossan i centrala Nossebro.

Internationellt:

USA:s president Barack Obama kommer inte att förhandla med Kubas regering om vem han ska träffa under sitt besök i landet, meddelar Vita huset.

61 människor har omkommit i en flygolycka i södra Ryssland, enligt myndigheter. Passagerarplanet, en Boeing 737-800 som flögs av Fly Dubai, kraschade vid landning och fattade eld.

Sport:

Sundsvallsboxaren Kennedy Katende är klar för OS i Rio de Janeiro.

Jason Day satte tidig press på konkurrenterna i PGA-tourgolfen i Orlando, Florida. Det störde inte Henrik Stenson, trots en dålig start. Svensken är ensam tvåa bakom Day efter en imponerande 66-rond.

Svenskan testade en ny längre ansats men fick inte alls till tajmningen och nådde bara 6,08 respektive 5,98 i de två första försöken i längdhoppsfinalen i inomhus-VM i Portland.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström