Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Sydkorea sköt varningsskott mot Nordkorea

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

ST:s artikelserie #sjukhusresan: "Akutvården i norr kräver ambulanshelikopter".

Polisen rapporterar om en mycket lugn natt utan några kända allvarliga händelser

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Ett kontor på Nydalatorg i Malmö eldhärjades under natten efter att två gärningsmän misstänks ha tänt eld på lokalen.

Invandring och integration är den klart viktigaste frågan för svenska väljare, visar en färsk undersökning som Ipsos gjort för Dagens Nyheter.

Internationellt:

Den sydkoreanska marinen har skjutit varningsskott mot en nordkoreansk patrullbåt som gick över deras omtvistade sjögräns.

Dödssiffran efter jordbävningen i södra Taiwan har stigit till 35 och över 100 personer saknas fortfarande i den 17 våningar höga byggnaden som rasade under skalvet.

Sport:

39-årige veteranen Peyton Manning ledde Denver Broncos till lagets tredje Super Bowl-titel när de i natt besegrade Carolina Panthers med 24-10 i NFL-finalen i amerikansk fotboll på Levi's Stadium i Santa Clara, Kalifornien.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg