Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Timråpolitiker i nytt blåsväder – kallade modulboende för "negerby"

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Sjuk sexåring skickades hem från sjukhuset – fyra dagar senare avled han i hemmet.

En man i 20-årsåldern stoppades drograttfull i Skönvik.

Timråpolitikern Per-Arne Frisk (S) har på nytt hamnat i blåsväder efter att ha kallat det planerade modulboendet i Bergeforsen för "negerby".

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man blev skuren i bröstet och armen efter att ha tagit inbrottstjuvar på bar gärning i sitt hem. Inbrottstjuvarna misstänks nu bland annat för mordförsök, men ingen har ännu gripits.

En 20-årig våldsman i Eskilstuna sökte knivbeväpnad upp sitt offer på sjukhuset.

Internationellt:

Floridasenatorn Marco Rubio ger upp sina försök att bli Republikanernas presidentkandidat, efter att han förlorat i hemmastaten mot Donald Trump.

Ett militärflygplan med 22 personer ombord kraschade i Amazonas regnskog i Ecuador. Alla ombord, varav 19 soldater på väg mot en fallskärmsutbildning, omkom.

Sport:

Sundsvallsboxaren Kennedy Katende är nu riktigt nära en biljett till Rio-OS, via ännu en seger i de afrikanska mästerskapen.

Manchester City promenerade till sin första kvartsfinal i Champions League, via 0–0 hemma mot Dynamo Kiev och 3–1 totalt. Men två tunga skador förstörde segerfesten.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg