Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Två stora festivaler slår samman för att skapa folkfest i Sundsvall

Så var natten i Medelpad.

Lokalt:

Ingen vet vad som händer med sjukhusen i en storregion.

Tre personer, två män och en kvinna är misstänkta för tre olika brott efter att polisen kontrollerat en bil som samtliga fanns i.

Två festivaler i Sundsvall slår ihop sina påsar och blir en större festival som får namnet Folkfesten.

Stora problem för busstrafiken i Sundsvall med förseningar och inställda turer.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man som stod och väntade på bussen i Eskilstuna fick föras till sjukhus efter att ha blivit rånad, knivhotad och misshandlad.

En hemelektronikbutik i Skövde utsattes för en smash and grab-kupp i natt. Tjuvarna forcerade entrén med en hjullastare.

Nobelpristagaren Arvid Carlsson och professorerna Elias Eriksson och Kristoffer Hellstrand riktar frän kritik mot Lars Leijonborg i en debattartikel.

Internationellt:

Två människor har dött och två saknas efter att ett kraftigt oväder dragit in över Skottland.

Ett par i Florida träder nu fram och gör anspråk på sin andel av förra månadens rekordpott på 1,6 miljarder dollar (13,6 miljarder kronor).

Tokyobörsen öppnade starkt under torsdagen. Index steg i den tidiga morgonhandeln med 3,08 procent.

Sport:

Cristiano Ronaldo fixade en seger till Zinedine Zidane när han var tillbaka i Champions League som tränare. Real Madrid vann med 2–0 mot Roma.

Det var skilda världar för de svenska stavhopparna i Globengalan i går kväll. 16-åriga Lisa Gunnarsson putsade sitt eget ungdomsvärldsrekord, medan Angelica Bengtsson rev ut sig på 4,49.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

Jan-Arne Bäckström

Sofia Forell