Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Värsta vabruari någonsin i Västernorrland

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Kostnaderna för stafettsjuksköterskor exploderar i landstinget. På fem år har utgifterna stigit med hela 3 788 procent till 31,1 miljoner kronor 2015.

"Vabruari" är ett känt begrepp av den enkla anledningen att det är den månad vi vabbar mest. Och aldrig tidigare har vi vabbat så mycket som just i år.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Skott avfyrades mot en lägenhetsdörr i ett trapphus i Sollentuna sent i går kväll.

I Västerås vaknade en person och upptäckte att en okänd man låg och sov i en säng i bostaden.

Internationellt:

En nordkoreansk ubåt försvann i Japanska havet tidigare i veckan, uppger amerikanska myndighetskällor för CNN.

EU och Kuba har skrivit under ett avtal för att normalisera sina relationer. Bland annat innefattar överenskommelsen delar som handlar om mänskliga rättigheter.

Ett fattigt samhälle i Kanada har drabbats av ett stort antal självmord bland unga människor. I området bor personer ur Kanadas ursprungsbefolkning.

Sport:

Marcus Hellner ledde länge fredagens fristilslopp över 15 kilometer i finaltouren i Canmore, men slutade på en tredjeplats bakom segrande finländaren Matti Heikkinen och ryske tvåan Jevgenij Belov.

Prenumerera på Morgonkollen:

Hände det något medan du sov? Prenumerera på morgonmejlet från ST.nu så får du koll på läget – varje morgon! Här kan du anmäla dig.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Julia Andersson

Kenneth Fahlberg