Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Vid midnatt inleddes vapenvilan i Syrien

Så var natten i Medelpad.

Annons

Lokalt:

Trots cancer och hjärtsvikt: Annelie ser ljust på framtiden.

Inga brott har rapporterats in i Medelpad under natten. Däremot så fanns det några personer som fick i sig för mycket alkohol. I Sundsvall omhändertogs 15 personer under natten.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man i 25-årsåldern omkom i en kollision mellan två personbilar på Gråbovägen utanför Göteborg.

Intensivvårdsavdelningar i södra Sverige har belastats så hårt av svåra influensafall och dess följdsjukdomar att Region Skåne kan komma att skicka patienter till Danmark för vård.

Internationellt:

Striderna i Syrien stannade i stort av i västra Syrien efter att vapenstilleståndet inleddes vid midnatt. Bara mindre skottlossningar har rapporterats under natten.

Den australiska isbrytaren som gick på grund i Antarktis i onsdags i ett snöoväder flyter nu fritt igen, rapporterar den australiska Antarktismyndigheten.

Kanadensiska regeringen kan komma att köpa ut en del av flygplanstillverkaren Bombardiers tillverkning av den nya C-serien, uppger källor för nyhetsbyrån Reuters.

Sport:

Golfaren David Lingmerth tappade flera placeringar under PGA-tourtävlingens andra dag i Palm Beach Gardens i Florida.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72060 eller mejla tips@st.nu.

Följ oss på sociala medier:

Facebook: MediehusetST

Twitter: @STnu

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström