Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ånge kommun marknadsför sig

För första gången deltar Ånge kommun i arbetsmarknadsmässan för studenter i Sundsvall. — Det är viktigt att vi visar upp oss i regionen för studenterna på Mittuniversitet, säger Anna Johansson, Ånge kommun.

Annons
Ånge kommun profilerar sig ordentligt under mässan.
Ånge har tidigare inte funnits med på samma sätt om övriga delar i regionen. Kommunen har inte varit en naturlig del. Därför är viktigt att vara med i mässan, säger Anna Johansson.
Ofta har tyngdpunkten och fokus legat efter kusten och därmed har Ånge inte funnits med.
Därför är det viktigt att vi finns med och berättar om vad som finns i Ånge och hur arbetsmarknaden ser ut. Därför redovisas också flera jobb i kommunen. Bland annat finns det marknadsföringsjobb att söka, fortsätter Anna Johansson.
Det företagarcentrum som kommunen har byggt upp för att hjälpa alla som vill starta något eget presenterades också för studenterna.
Många av studenter som läser vid Mittuniversitet kommer från andra delar av landet. Och därför är det mycket värdefullt att kunna berätta om vad kommunen kan erbjuda. Men det är också viktigt för hela regionen att alla vi som är med här på mässan gör reklam för vad som finns, fortsätter Anna Johansson.
Under dagen kom många före detta Ångebor fram till Ånges monter för att få veta det allra senaste om kommunen och om alla de \"underbara avkrokar\" som lanserats. En marknadsföringskampanj och som väckt uppmärksamhet långt utanför kommunens gränser.
Det är många som bor kring Sundsvall och det var bra att få träffa dem, säger Anna Johansson.
En utvärdering av mässan kommer att göras av ansvariga inom kommunen.
Eftersom det är första gången som vi är med är det viktigt att vi utvärderar den och ser vad som var bra och inte bra, slutar Anna Johansson.

Mer läsning

Annons