Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ånges kulturliv vill hjälpa

/

Takida och författarna Anna Hansson och Jennie Elverstig bidrar till Musikhjälpen med varsin auktion.

Annons

I fjol var Anna Hansson en av författarna som deltog i den stafettskrivna julsaga som genom Sveriges författarförbund auktionerades ut till förmån för Musikhjälpen. Ett projekt som visade sig ta rätt lång tid att genomföra.

– Jag fick boken först i juni för att skriva min del, och då stod jag ändå bara någonstans i mitten på listan, berättar hon.

Viljan att bidra till Musikhjälpen har dock inte svalnat, men i år föll valet på en enklare väg. En auktion där ett signerat bokpaket med Drutten och Plutten-böckerna utgör lockbete.

– Det var våran illustratör Maria Andersson som hörde av sig och kom med det här förslaget, och det tyckte vi naturligtvis lät bra, säger Anna och hennes medförfattare Jennie Elverstig.

– Och den här gången så ska den som vinner auktionen inte behöva vänta ett år. Den här julklappen kommer att levereras innan årets julafton, lovar duon.

Även Takida deltar som vanligt i insamlingen till Musikhjälpen genom att auktionera ut ett unikt möte med bandet. Den här gången i samband med Ljunganrocken kommande sommar, dit auktionsvinnaren även får fyra biljetter och backstage-pass.

Mer läsning

Annons