Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Femte allsångskaféet i Byberget

/
  • Peter Engdahl, Ing-Marie Engdahl, Josefine Åhrberg, Catharina Åhrberg, Tommy John och Joel Engdahl
  • Tommy John fortsätter sitt allsångskafé även i år. Med i arrangemanget är systern Ing-Marie Engdahl med hennes man Peter Engdahl och barnen Josefine Åhrberg, Catharina Åhrberg  och Joel Engdahl

Det kan vara sista chansen att få delta i Tommy Johns allsångskafé i Byberget. — Jag skulle vilja göra något nytt, säger han.

Annons
Det är femte året i rad som den lokala artisten Tommy John håller allsångskafé i Byberget. Och det kan bli det sista året.
Jag har funderat på att sluta, men har inte riktigt bestämt mig än. Det är i alla fall sista året det blir under det här namnet, säger han.
Ute i trädgården i Byberget tränar han för fullt inför imorgon. Systern Ing-Marie Engdahl och hennes familj är med och håller i allsången och även Tommy Johns egna döttrar kommer att delta.
Det blir lite familjestämning över det hela. Min dotter Elina, som är tre år, ska göra sin debut på fredag, men vi får se hur det går. Just nu så säger hon att hon vill men när gräsmattan fylls med folk kanske hon blir blyg, säger han.
Tommy John kommer bjuda på sin egen musik och andra svenska låtar. Bandet Soma, som består av två tjejer från Ånge i 14-års åldern, kommer också att uppträda och så bjuds det på kortare sketcher.
Varje år har vi en skrattgrej och i år har vi satsat extra på det.

Mer läsning

Annons